Bu kulübe geç

vıcık

New member
Saldırgan oyuncu Kevin Volland, sezon sonunda 1. FC Union Berlin'den ayrıldı. Kulüp Pazartesi günü açıklandı. Eski ulusal oyuncu, Köpenickers'daki orta sahadaki yaralanmalar, talihsiz oyun bariyerleri ve güçlü rekabet nedeniyle hiçbir zaman çok fazla tekme atmadı. Union'daki 23/24 sezonunda normal bir oyuncuydu, ancak inişle tam güçle savaşmak zorunda kaldı. Antrenör Steffen Baumgart ile Volland sadece bankta oturdu, Stuttgart'a karşı 4: 4'teki kadroda bile değildi. Mevcut sezonda, 32 yaşındaki sadece dört göreve geldi.

Union'da iki mevsimden sonra Volland şimdi eski gençlik kulübü üçüncü bölüm kulübü TSV 1860 Münih'e taşınıyor.

Birlik: Kevin Volland'ın deneyiminden yararlandık

Kulüp ve oyuncular kendilerini ayırıyorlar: “Birlik için durmak her zaman güzeldi – bu özel hayranların önünde, bu eşsiz atmosferle. Spor açısından her zaman kolay olmasa bile, burada çok rahat hissettim ve birçok önemli deneyimim var. Şimdi gençlik kulübümdeki başka bir bölüm için sabırsızlanıyorum. Birliğin gelecek için sadece en iyisini diliyorum.” Dedi Kevin Volland.

1. FC Union Berlin'in genel müdürü Horst Heldt, “Kevin, Birlik'teki zamanında önemli dürtüler verdi – özellikle sportif bir zorlu aşamada, deneyimi çok değerliydi. Ona taahhüt ve profesyonellik için ona teşekkür ediyoruz ve 1860'ta her başarı ve en iyisini diliyoruz.”