Bim Bayilik Almak ve Bim Marketlerine Toptan Ürün Satmak

Kenan

Member
Bim Bayilik Almak ve Bim Marketlerine Toptan Ürün Satmak


Bim Bayilik Almak
Bim Bayilik almak ve toptan ürün satmak hakkında bilgiler. BİM’in ülke sınırlarımız içerisinde 1995 yılında görülmeye başlandı. İlk etapda 21 mağaza ile işe koyulan BİM mağazaları gün geçtikçe daha da büyümeye başladı. BİM mağazaları parekende satış alnında ülkemiz de en çok kar elde eden firmadır. Şirket 2005 Temmuzunda Borsa İstanbula BİMAS kodu ile kote olmuş ve 2013 yılında hisselerinin yüzde 69.6’sı halka açık işlem görmeye başlamıştır.
Ülkemizin bütün şehirlerinde hatta ilçelerinde bile bulunan BİM parekende satış mağazaları uygun içerik ve fiyat seçenekleri ile ortalamnın üzerinde satış yapmaktadır. Şuana kadar iş yapmayan BİM kimse tarafından görülmemiş denilebilir. Bu yüzden girişimciler BİM bayiliği alarak sermayelerini doğru yönde değerlendirmek istemektedir.
Peki gelelim Bİm’den nasıl bayilik alabileceğimize veya BİM’in bayilik verip vermediğine. BİM kendi sitesinde yapmış olduğu açıklama’da bayilik isteyenlerin bütün umutlarını kırmaktadır. BİM’in internet sitesinde bulunan açıklamada şunlar yer almaktadır; BİM mağazaları sadece kendi imkanları ile açılmakta olup BİM bayilik ve franchising vermemektedir. BİM kendi şirketi bünyesinde bütün mağazaları açıp bayilik vermemektedir.
BİM’den bayilik alamıyorsak nasıl BİM üzerinden para kazanabiliriz sorusuna ise bir kaç küçük cevap bulabiliriz. BİM şirket adı altında mağazalar açmaktadır ancak mağazalarını açabilmek içinde bir alana ihtiyaç duymaktadır. Siz BİM’e mağaza için uygun yer ayarlayarak veya kendi dükkanınızı yahut yerinizi kiralayarak iyi miktarlarda para kazanabilirsiniz.

Eğer bu kadar birikiminiz yok ise BİM’in taşımacılık alanında kendinize bir iş ayarlayabilirsiniz. Kendi kamyonunuz veya o tür bir aracınız ile BİM adı altında aracınızı çalıştırabilir ve yine iyi paralar kazanabilirsiniz. BİM için mağazanızı kiralamak için BİM’im internet sitesini ziyaret ederek BİM’e kiralık mağaza önerisinde buluna bilirsiniz kısmında başvuru yapabilirsiniz.

Bim bayilik vermiyor ise Bim marketleri ile nasıl para kazanabilirsiniz.
Bim bildiğiniz gibi Bim Aktüel adı altında 2 haftada bir ucuz ürünler satılmakta. bu ürünlerin bir kısmı diğerlerinden 3 gün önce yayınlanıyor. Kısaca 2 haftada bir market dışı ürünleri ucuz olarak tüketicilere sunuyor. İşte burada Bim satın alması ile iletişime geçerek bu markette indirimli ürünleri satabilirsiniz. Bu konuda gerçekten iyi bir araştırma yapmak ve Bim’e satacağınız toptan ürünlerin garantisini vermek zorundasınız. Bim marketlerinin 5000 tane mağazası vardır. Bu mağazaların hepsine birden sadece bir ürün anlaşması yapmanız gerekmektedir.
Şöyle düşünün 5000 mağazaya 20 adet eğlenceli bir kupa pazarladığınızı düşünelim. Vergiler hariç elinize kalan net para ürün başına 1 lira olursa 5000*20: 100.000 kupadan 100.000 lira kazanırsınız. Bu sadece 15 günlük bir arada kazanılan para. Aynı şekilde kar öarjı biraz daha yüksek bir ürünü tüm Bim mağazalarında satışa sunabilirseniz kar oranınız daha da çok artacaktır. Bim ‘in satın alması ile ilgili firmayı aramanız gerekmektedir.
BİM ile irtibata geçebilmenin birden fazla yolu bulunmaktadır. Bunlardan biri yukarıda söylediğimiz gibi internet sitesinden ulaşmaktır. ilitiş[email protected] e-posta adresinden de BİM ile iletişime geçebilirsiniz.