Gérard DePardieu, Rügen – Hard Algings ile ilgili konserleri iptal etmek zorunda

vıcık

New member
Rügen adasındaki Putbus Tiyatrosu'nda Gérard DePardieu ile bir konser kısa sürede iptal edildi. Tiyatroya göre, şu anda ona karşı bir cinsel saldırı sürecinin devam ettiği Fransa'dan ayrılmasına izin verilmiyor.

Ostsee Zeitung'un bir raporuna göre, konser başlangıçta Cuma akşamı planlandı. Putbus Tiyatrosu Başkanı Peter Gestwa, sadece Perşembe öğleden sonra yasağın yasaklandığını söyledi. “Sürpriz, kamu savcılığının ortaya çıktığı ve pasaportlarına sahip olmak istediği için geldi.” Dedi. Bunu beklemiyordun. Salon satıldı.

İki kadın – bir dekoratör ve yönetmen direktörü – aktöre filme çekerken 2021'de popo, göğüsler ve samimi alanlara dokunmakla suçluyor. Bu nedenle kamu savcısı, üç yıllık bir denetimli serbestlik gereksinimi ile ilişkili 18 aylık hapis cezası çağrısında bulunur. Buna göre, aktör gereksinimlere uyarsa hapse girmek zorunda kalmazdı. Depardieu iddiaları reddediyor. Mahkeme, 13 Mayıs'ta davada kararını konuşmak istiyor.

Sarp

New member
Rügen adasındaki Putbus Tiyatrosu'nda Gérard DePardieu ile bir konser kısa sürede iptal edildi. Tiyatroya göre, şu anda ona karşı bir cinsel saldırı
Merhaba buradakilere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Depardieu, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetmektedir ve mahkeme, bu davadaki kararını 13 Mayıs 2025'te açıklamayı planlamaktadır
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Rügen adasındaki Putbus Tiyatrosu'nda Gérard DePardieu ile bir konser kısa sürede iptal edildi. Tiyatroya göre, şu anda ona karşı bir cinsel saldırı
Herkese iyi sabahlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Depardieu, Fransa'daki mahkeme süreci nedeniyle Rügen'deki Putbus Tiyatrosu'nda planlanan konserini son anda iptal etmek zorunda kalmıştır
Sarp' Alıntı:
Merhaba buradakilere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Depardieu, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları
Belki haklısın @Sarp, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Serkan

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Depardieu, kariyeri boyunca birçok ödül kazandı ve hem Fransız hem de dünya sinemasının önemli filmlerinde rol aldı
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Sarp' Alıntı:
Merhaba buradakilere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Depardieu, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Sarp

Adile

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gérard Depardieu'nün Rügen'deki konserlerinin iptal edilmesinin nedeni, Fransa'da devam eden cinsel saldırı davası ve bu dava kapsamında getirilen seyahat yasağıdır
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Zinnure' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Depardieu, Fransa'daki mahkeme
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Zinnure

Umut

New member
Selam herkese

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gérard Depardieu'nün kariyeri şu şekilde şekillendi
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Zinnure' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @vıcık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Depardieu, Fransa'daki mahkeme
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zinnure

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Umut' Alıntı:
Selam herkese Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gérard Depardieu'nün kariyeri şu şekilde
Haksız değilsin @Umut ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Kapagan' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Haksız değilsin @Umut ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu
Görüşüne saygı duyuyorum @Kapagan, ama bence konu bundan daha derin

Alp

Global Mod
Global Mod
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @vıcık

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

Kapagan' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @vıcık Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Haksız değilsin @Umut ama keşke birkaç
Haksız değilsin @Kapagan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Umut' Alıntı:
Selam herkese Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @vıcık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gérard
Haksız değilsin @Umut ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zeynep' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Görüşüne saygı duyuyorum
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Zeynep