Mayıs ayı planı bu

vıcık

New member
Su hasarı Berliner Ensemble'ı bir haftadan fazla bir süre önce faaliyet dışı bıraktı. Mayıs ayı için yeni bir program yayınlandı. Duyuruya göre yönetmen Oliver Reese Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Evdeki zor duruma rağmen Mayıs ayı için çekici ve çeşitli yeni bir oyun planı hazırlamayı başardığımızdan çok memnunum” dedi. Sibylle Berg'in “RCE -#RemoteCodeExecution” filminin galası planlandığı gibi 25 Nisan'da gerçekleşecek. Ayrıca Mayıs ayında Brecht'in Üç Kuruşluk Operası'nın da sahnelenmesi planlanıyor.

Berliner Ensemble, geçtiğimiz Cuma günü Günter Grass'ın “The Tin Drum” adlı eseriyle yeniden sahneye çıktı. Bir yağmurlama sistemi arızası tiyatroyu 15.000 litre suyla doldurdu. Reese'e göre sahne teknolojisinin bazı kısımları o kadar ağır hasar görmüş ki yaza kadar yenilenemeyecek.

Su hasarı: Milyonlarca değerinde hasar


Çarşamba günü yapılan açıklamada, döner tabla ve elektrikli makine trenlerinin artık kullanılamadığı söylendi. Bir zamanlar Bertolt Brecht tarafından kurulan tiyatroda hasarın milyonlarca olduğu tahmin ediliyor.


Günaydın Berlin
Bülten

Kayıt olduğunuz için teşekkürler.
E-postayla bir onay alacaksınız.