Rusya İstanbul'da Ukrayna görüşmelerine hazırlanıyor

vıcık

New member
Kremlin, Rusya'nın önümüzdeki Perşembe günü İstanbul'da Ukrayna ile görüşmeye hazırlanacağını duyurdu. Kremlin sözcüsü Dmitri Peskow Salı günü açıkladı, Rus heyetini düşünen herkesin Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin bunu gerekli görür olduğunu düşünür etmez açıklanacak.

Peskow ayrıca Avrupa'nın açıkça Ukrayna tarafında olduğunu ve bu nedenle müzakere sürecinde dengeli bir yaklaşım sürdürdüğünü iddia edemeyeceğini söyledi.

Rus web sitesi Gulagu.net daha önce Putin'in İstanbul'a gitmeyeceğini bildirmişti. Rusya Federal Koruma Servisi (FSO) olarak kabul edilen portal kaynaklarına göre, Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrow ve Putin'in danışmanı Juri Uschakow için bir uçak hazırlanıyor.

Rus cumhurbaşkanı Perşembe gününden itibaren Türkiye'de doğrudan barış görüşmelerinin yeniden başlamasını önermişti, ancak açıkça kendisine geleceğini söylemedi. Pazar günü, Ukrayna Cumhurbaşkanı Wolodymyr Selenskyj Putin kişisel bir toplantı istedi. X platformunda, “Perşembe günü Türkiye'de Putin'i kişisel olarak bekleyeceğim” diye yazdı. Selenskyj, “Rusların mazeret aramıyor” umudunu dile getirdi.

Almanya, Fransa, Büyük Britanya ve Polonya Cumartesi günü Rusya'dan Pazartesi günü 30 günlük ateşkes istemişti. Kiev ziyareti sırasında Şansölye Friedrich Merz (CDU) ve yaptırımları olan diğer devlet ve hükümet başkanları tehdit edildi.

Peskow, Kiev'deki Batı ve Hükümet'in ültimatlarını reddetti. Pazartesi günü, “Ultimaten'in dili Rusya için kabul edilemez, uygun değil.” Dedi. “Rusya ile böyle konuşamazsın.” (AFP ile)

Zeynep

Global Mod
Global Mod
Kremlin, Rusya'nın önümüzdeki Perşembe günü İstanbul'da Ukrayna ile görüşmeye hazırlanacağını duyurdu. Kremlin sözcüsü Dmitri Peskow Salı günü açıkladı, Rus
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Umut

New member
Kremlin, Rusya'nın önümüzdeki Perşembe günü İstanbul'da Ukrayna ile görüşmeye hazırlanacağını duyurdu. Kremlin sözcüsü Dmitri Peskow Salı günü açıkladı, Rus
Merhaba gençler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Zeynep' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Tam olarak aynı fikirde değilim @Zeynep, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sarp

New member
Herkese iyi akşamlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Zeynep' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Bence burada acele karar vermemek lazım @Zeynep

Kapagan

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Umut' Alıntı:
Merhaba gençler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Tam olarak
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Umut, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Adile

Global Mod
Global Mod
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @vıcık

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Kapagan' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @vıcık Geçerken ekledim, gözünden
Tam olarak aynı fikirde değilim @Kapagan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Alp

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Zeynep' Alıntı:
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Zeynep, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Serkan

New member
Merhaba arkadaşlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @vıcık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sarp' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @vıcık Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Bence burada acele karar vermemek lazım @Zeynep
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sarp, özellikle pratik tarafı çok farklı

Defne

New member
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @vıcık

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Zeynep' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Zeynep, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Zinnure

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Alp' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Zeynep, gerçekten kapsamlı
Katılmak zorundayım diyemem @Alp, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti